Prijava
Registracija

O koristi nakita i njegovom povoljnom djelovanju na zdravlje postoje mnogobrojne teorije. Stav tradicionalne (narodne) i alternativne medicine je da su određeni metali koji se nose na tijelu povezani s dobrim zdravljem, dok konvencionalna medicina uglavnom ne daje potvrde ovakvim tvrdnjama.

Drevna vjerovanja, uključujući ona koja se bave čakrama i tzv. energetskim centrima, govore da nakit ima mnogo zdravstvenih prednosti. Prema njima, poludrago kamenje, kristali i minerali imaju moćno djelovanje i iscjeljujuće sposobnosti. Svaki od njih ima neke učinke na zdravlje i osjećaj. Nakit koji nudimo na našoj stranici je aktiviran posebnim tehnikama i pozitivnim energijama koje su tradicionalno alternativno koristile u davnim vremenima, te podiže nivo energije i osnažuje i aktivira određena područja, te pomaže na svim poljima.


Nakit i zdravlje® je nakit aktiviran posebnim tehnikama i pozitivnim energijama koje su tradicionalno koristile u davnim vremenima. Podiže nivo energije i osnažuje i aktivira određena područja. Nakit i zdravlje® nisu medicinski proizvodi.

Izdvojeno

Narukvica 1

Narukvica 1